BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 / Magdalena Kaźmierczak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Wyroby cukiernicze ; t. 2Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2018.Edition: Wydanie 4Description: 304 strony : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Technikum
ISBN:
  • 9788302147197
  • 9788302147272
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 116029 Available 02393629
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 116030 Available 02393612
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 116028 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02393636
Total holds: 0

Nowa podstawa programowa.

Bibliografia, netografia na stronach 302-303.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA