Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 / Magdalena Kaźmierczak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Technikum
- 9788302147197
- 9788302147272
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 116029 | Available | 02393629 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 116030 | Available | 02393612 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 116028 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02393636 |
Total holds: 0
Nowa podstawa programowa.
Bibliografia, netografia na stronach 302-303.