Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 /
Kaźmierczak, Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 / Magdalena Kaźmierczak. - Wydanie 4. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2018. - 304 strony : ilustracje ; 25 cm. - (Wyroby cukiernicze ; t. 2 )
Nowa podstawa programowa.
Bibliografia, netografia na stronach 302-303.
9788302147197 9788302147272
PB 2017/5021
Cukiernictwo
Produkcja żywności
Technologia żywności
Podręcznik
Przaepisy kulinarne
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
(075.3-021.66) 664.14
Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 / Magdalena Kaźmierczak. - Wydanie 4. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2018. - 304 strony : ilustracje ; 25 cm. - (Wyroby cukiernicze ; t. 2 )
Nowa podstawa programowa.
Bibliografia, netografia na stronach 302-303.
9788302147197 9788302147272
PB 2017/5021
Cukiernictwo
Produkcja żywności
Technologia żywności
Podręcznik
Przaepisy kulinarne
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
(075.3-021.66) 664.14