BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 /

Kaźmierczak, Magdalena

Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T. 4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 2 / Magdalena Kaźmierczak. - Wydanie 4. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2018. - 304 strony : ilustracje ; 25 cm. - (Wyroby cukiernicze ; t. 2 )

Nowa podstawa programowa.

Bibliografia, netografia na stronach 302-303.

9788302147197 9788302147272

PB 2017/5021


Cukiernictwo
Produkcja żywności
Technologia żywności


Podręcznik
Przaepisy kulinarne


Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo

(075.3-021.66) 664.14
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA