Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej /
Milewska, Mariola
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. - Wydanie 2. zmienione. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017. - 404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia na stronach [390]-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
9788320822748
PB 2017/15343
Turystyka kulinarna
Gastronomia
Podręcznik
Gospodarka, ekonomia, finanse
(07) 338.48-6:641/642(438) 64
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. - Wydanie 2. zmienione. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017. - 404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia na stronach [390]-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
9788320822748
PB 2017/15343
Turystyka kulinarna
Gastronomia
Podręcznik
Gospodarka, ekonomia, finanse
(07) 338.48-6:641/642(438) 64