BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej /

Milewska, Mariola

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. - Wydanie 2. zmienione. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017. - 404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.

Bibliografia, netografia na stronach [390]-404.

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.

9788320822748

PB 2017/15343


Turystyka kulinarna
Gastronomia


Podręcznik


Gospodarka, ekonomia, finanse

(07) 338.48-6:641/642(438) 64
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA