Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod red. Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016.Description: 211 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375836592
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111251 | Available | 00325738 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111252 | Available | 00325721 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 111253 | Available | 00325714 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108484 | Available | 02648224 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 108485 | Available | 02648217 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 108483 | 621.798 Opakowania | Tylko na miejscu | 02648231 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.