BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod red. Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016.Description: 211 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375836592
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111251 Available 00325738
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111252 Available 00325721
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 111253 Available 00325714
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108484 Available 02648224
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 108485 Available 02648217
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 108483 621.798 Opakowania Tylko na miejscu 02648231
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA