BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne aspekty konwersji laktozy do soli kwasów aldonowych i β-galaktolyzowych oligosacharydów / Bogusław W. Król.

By: Material type: TextTextLanguage: pl Summary language: enplru Series: Zeszyty Naukowe (Politechnika Łódzka). Rozprawy Naukowe ; ; z. 198Publication details: Łódź : Wydaw. PŁ, 1992.Description: 98 s. : rys., wykr. ; 24 cmSubject(s): Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 0932C3091 Tylko na miejscu 01277371
Total holds: 0

W ser. gł. nr 675.

Bibliogr. s. 89-94. - Rez., streszcz., summ.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA