Technologiczne aspekty konwersji laktozy do soli kwasów aldonowych i β-galaktolyzowych oligosacharydów /
KRÓL, Bogusław W.
Technologiczne aspekty konwersji laktozy do soli kwasów aldonowych i β-galaktolyzowych oligosacharydów / Bogusław W. Król. - Łódź : Wydaw. PŁ, 1992. - 98 s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 198 )
W ser. gł. nr 675.
Bibliogr. s. 89-94. - Rez., streszcz., summ.
Laktoza--technologia
Enzymy--stosowanie
Hydroliza--stosowanie--technologia
Żywność--technologia
637:577.15
Technologiczne aspekty konwersji laktozy do soli kwasów aldonowych i β-galaktolyzowych oligosacharydów / Bogusław W. Król. - Łódź : Wydaw. PŁ, 1992. - 98 s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Zeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, 0137-4834 ; z. 198 )
W ser. gł. nr 675.
Bibliogr. s. 89-94. - Rez., streszcz., summ.
Laktoza--technologia
Enzymy--stosowanie
Hydroliza--stosowanie--technologia
Żywność--technologia
637:577.15