BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Description: 519, [1] s. : il. ; 25 cm + 2 dyski optyczne (DVD)Content type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375833171
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109567 Available 02653761
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109568 Available 02653754
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109569 Available 02653747
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109570 Available 02653730
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109571 Available 02653723
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109572 Available 02653716
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109573 Available 02653709
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109574 Available 02653693
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 100587 Available 02557854
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 100588 Available 02557847
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 100586 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02557861
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA