Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Opis: 519, [1] s. : il. ; 25 cm + 2 dyski optyczne (DVD).Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375833171
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109567 Dostępny 02653761
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109568 Dostępny 02653754
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109569 Dostępny 02653747
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109570 Dostępny 02653730
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109571 Dostępny 02653723
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109572 Dostępny 02653716
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109573 Dostępny 02653709
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109574 Dostępny 02653693
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 100587 Dostępny 02557854
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 100588 Dostępny 02557847
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 100586 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02557861
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA