Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Description: 519, [1] s. : il. ; 25 cm + 2 dyski optyczne (DVD)Content type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375833171
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109567 | Available | 02653761 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109568 | Available | 02653754 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109569 | Available | 02653747 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109570 | Available | 02653730 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109571 | Available | 02653723 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109572 | Available | 02653716 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109573 | Available | 02653709 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109574 | Available | 02653693 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 100587 | Available | 02557854 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 100588 | Available | 02557847 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 100586 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02557861 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.