BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Description: 476, [4] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 9788320435825
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 96411 Available 02503226
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 96410 577 Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka Tylko na miejscu 02503233
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA