Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Description: 476, [4] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 9788320435825
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 96411 | Available | 02503226 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 96410 | 577 Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka | Tylko na miejscu | 02503233 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.