Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 9788320435825
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 96411 | Dostępny | 02503226 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 96410 | 577 Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka | Tylko na miejscu | 02503233 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.