Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa /
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa /
pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.
- 476, [4] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
9788320435825
UWD 2010/17772
Alergeny
Alergia pokarmowa
Białko spożywcze
Biochemia
Peptydy
Żywność
Podręczniki akademickie
Biologia
Chemia
Medycyna i zdrowie
(075.8) 577.1 664.014
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
9788320435825
UWD 2010/17772
Alergeny
Alergia pokarmowa
Białko spożywcze
Biochemia
Peptydy
Żywność
Podręczniki akademickie
Biologia
Chemia
Medycyna i zdrowie
(075.8) 577.1 664.014