BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Hanna Gajewska-Szczerbal.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Description: 77, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8371603711
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Analityka / bioanalityka chemiczna | Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82779 Available 02351780
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82780 Available 02351773
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82778 621.798 Opakowania Tylko na miejscu 02351797
Total holds: 0

Bibliogr. s. 74-[78].

Dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu oraz Wydziału Rolniczego, kierunku ekonomika gospodarki żywnościowej, Akademii Rolniczej.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA