Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Hanna Gajewska-Szczerbal.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8371603711
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82779 | Dostępny | 02351780 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82780 | Dostępny | 02351773 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 82778 | 621.798 Opakowania | Tylko na miejscu | 02351797 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 74-[78].
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu oraz Wydziału Rolniczego, kierunku ekonomika gospodarki żywnościowej, Akademii Rolniczej.