Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Hanna Gajewska-Szczerbal.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Opis: 77, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8371603711
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 82778 | 621.798 Opakowania | Tylko na miejscu | 02351797 | |||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82779 | Dostępny | 02351780 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82780 | Dostępny | 02351773 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 74-[78].
Dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu oraz Wydziału Rolniczego, kierunku ekonomika gospodarki żywnościowej, Akademii Rolniczej.
