Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Opakowania jednostkowe i urządzenia pakujące w przemyśle mięsnym : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Hanna Gajewska-Szczerbal.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Opis: 77, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8371603711
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których wyświetla się pozycja: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Analityka / bioanalityka chemiczna | Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82779 Dostępny 02351780
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82780 Dostępny 02351773
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82778 621.798 Opakowania Tylko na miejscu 02351797
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 74-[78].

Dla studentów Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu oraz Wydziału Rolniczego, kierunku ekonomika gospodarki żywnościowej, Akademii Rolniczej.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA