Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2001.Description: 202 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371602340
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82773 | Available | 02351841 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 82774 | Available | 02351834 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 82772 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02351858 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.