BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2001.Description: 202 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371602340
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82773 Available 02351841
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82774 Available 02351834
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 82772 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02351858
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA