Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.].
Material type: TextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 196Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 179 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788374172165
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 81892 | Available | 02340838 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 81893 | Available | 02340821 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 81891 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02340845 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 175-179.