BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 196Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 179 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374172165
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81892 Available 02340838
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81893 Available 02340821
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 81891 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02340845
Total holds: 0

Bibliogr. s. 175-179.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA