Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 196Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Wydanie: Wyd. 2 popr.Opis: 179 s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374172165
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81892 Dostępny 02340838
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 81893 Dostępny 02340821
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 81891 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02340845
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 175-179.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA