BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 182Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 238, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374171663
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79554 Available 02329994
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79555 Available 02329987
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79553 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02330006
Total holds: 0

Bibliogr. s. 238-[239].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA