Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.
Material type: TextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 182Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Edition: Wyd. 2 poprDescription: 238, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788374171663
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79554 | Available | 02329994 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79555 | Available | 02329987 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 79553 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02330006 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 238-[239].