Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 182Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Wydanie: Wyd. 2 popr.Opis: 238, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374171663
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79553 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02330006
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79554 Dostępny 02329994
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79555 Dostępny 02329987
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 238-[239].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA