Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 182Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.Wydanie: Wyd. 2 popr.Opis: 238, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788374171663
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79554 Dostępny 02329994
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79555 Dostępny 02329987
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79553 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02330006
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 238-[239].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA