Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788374171663
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 79554 | Dostępny | 02329994 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 79555 | Dostępny | 02329987 | ||||
![]() |
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 79553 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02330006 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 238-[239].