Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne /
Małecka, Maria (nauki ekonomiczne)
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek. - Wyd. 2 popr. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006. - 238, [1] s. : il. ; 24 cm. - (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; nr 182 )
Bibliogr. s. 238-[239].
9788374171663
UWD 2006/6555
Żywność
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 (075.8)
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne / Maria Małecka, Bogdan Pachołek. - Wyd. 2 popr. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006. - 238, [1] s. : il. ; 24 cm. - (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; nr 182 )
Bibliogr. s. 238-[239].
9788374171663
UWD 2006/6555
Żywność
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 (075.8)