Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.
Material type: TextLanguage: Polish Series: Materiały i Podręczniki Mariana PietraszewskiegoPublication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003.Description: 91 s. : rys. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
- 8388933418
- 8388933922
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107303 | Available | 02629858 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107304 | Available | 02629865 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107305 | Available | 02629872 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79307 | Available | 02312811 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 79306 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02312828 |
Total holds: 0
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy.