BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Materiały i Podręczniki Mariana PietraszewskiegoPublication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003.Description: 91 s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 8388933418
  • 8388933922
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107303 Available 02629858
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107304 Available 02629865
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107305 Available 02629872
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79307 Available 02312811
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79306 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02312828
Total holds: 0

Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA