Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 /
Jabłecka, Jadwiga
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. - Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003. - 91 s. : rys. ; 24 cm. - (Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego )
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy.
8388933418 8388933922
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.3.053.7)
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 3 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska. - Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003. - 91 s. : rys. ; 24 cm. - (Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego )
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy.
8388933418 8388933922
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.3.053.7)