Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 2 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.
Material type: TextLanguage: Polish Series: Materiały i Podręczniki Mariana PietraszewskiegoPublication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003.Description: 67 s. : rys. ; 24 cmISBN:- 8388933418
- 8388933639
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107300 | Available | 02629827 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107301 | Available | 02629834 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 107302 | Available | 02629841 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 79305 | Available | 02312835 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 79304 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02312842 |
Total holds: 0
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy