BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 2 / Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Materiały i Podręczniki Mariana PietraszewskiegoPublication details: Poznań : Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², 2003.Description: 67 s. : rys. ; 24 cmISBN:
  • 8388933418
  • 8388933639
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107300 Available 02629827
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107301 Available 02629834
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 107302 Available 02629841
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79305 Available 02312835
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79304 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02312842
Total holds: 0

Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA