Pomiary w HACCP : praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe / Grzegorz Heszen, Janusz Rudnik.
Material type: TextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006.Description: 52, [1] strony : fotografie ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837426280X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113963 | Available | 00367349 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113964 | Available | 00367332 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113965 | Checked out | 26.04.2025 | 00367325 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 78926 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02317809 |
Total holds: 0