BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Pomiary w HACCP : praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe / Grzegorz Heszen, Janusz Rudnik.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006.Description: 52, [1] strony : fotografie ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837426280X
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113963 Available 00367349
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113964 Available 00367332
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113965 Checked out 16.04.2024 00367325
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 78926 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02317809
Total holds: 0
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA