Chemiczne badanie mięsa / Lech Rak, Krystyna Morzyk.
Material type: TextLanguage: Polish Series: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 478Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2002.Description: 148 s. : rys. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 838786644X
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75875 | Available | 02250380 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 75874 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02250397 |
Total holds: 0
Bibliogr.