BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemiczne badanie mięsa / Lech Rak, Krystyna Morzyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 478Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2002.Description: 148 s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 838786644X
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75875 Available 02250380
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75874 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02250397
Total holds: 0

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA