MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01293nam a2200409 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
46175 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200805134416.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
050524s2002 pl f f |000 0 pol d |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
838786644X |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2002 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
637.5.07 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(075.8) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rak, Lech |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Chemiczne badanie mięsa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Lech Rak, Krystyna Morzyk. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Wydaw. AR, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2002. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
148 s. : |
Inne cechy fizyczne |
rys. ; |
Rozmiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje dydaktyczne |
385 ## - ODBIORCA |
Kategoria grupowa odbiorcy |
Poziom nauczania |
Odbiorca |
Szkoły wyższe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
2001- |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, |
ISSN |
0239-5762 ; |
Numeracja w obrębie serii |
nr 478 |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mięso |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Chemia |
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określenie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki akademickie |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Rolnictwo i leśnictwo |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Morzyk, Krystyna |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
830 ## - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu |
Oznaczenie tomu |
nr 478 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46175 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Typ dokumentu |
Book |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |