Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Description: 209 s. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8371603614
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75612 | Available | 02253602 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75613 | Available | 02253596 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 75614 | Available | 02253589 |
Total holds: 0
Wykaz norm przy ćwiczeniach.