BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Description: 209 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
Carrier type:
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8371603614
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75612 Available 02253602
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75613 Available 02253596
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75614 Available 02253589
Total holds: 0

Wykaz norm przy ćwiczeniach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA