Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności z elementami biochemii / Maria Śmiechowska, Piotr Przybyłowski ; [Wyższa Szkoła Morska Gdynia].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Gdynia : Wydaw. Uczelniane WSM, 1998.Wydanie: [Wyd. 2]Opis: 199 s. : rys., wykr. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8386703229
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 46882 Dostępny 01381481
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 199.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA