BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / (Record no. 88809)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01828nam a2200457 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 88809
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20191010082403.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 191004s2019 pl ad f 000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b1000000408617
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788374212922
Informacja uzupełniająca (oprawa miękka)
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2019
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 663.9.017
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dmowski, Przemysław
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Przemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie].
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy/dystrybutora [Uniwersytet Morski w Gdyni],
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 235, [2] stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje, wykresy ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 1# - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszczenie w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Herbata czarna
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość produktu
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Statystyka matematyczna
Źródło hasła lub terminu DBN
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określenie rodzaju/formy dokumentu Raport z badań
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Chemia
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikorska, Ewa
Dopowiedzenie (chemik)
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Recenzja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Popek, Stanisław
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Recenzja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Uniwersytet Morski (Gdynia)
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=88809
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117223 09065604 663 Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA