Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / Przemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie].
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Gdynia : [Uniwersytet Morski w Gdyni], 2019.Description: 235, [2] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788374212922
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 117223 | 663 Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki | Tylko na miejscu | 09065604 |
Total holds: 0
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.
Streszczenie w języku angielskim.