BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / Przemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Gdynia : [Uniwersytet Morski w Gdyni], 2019.Description: 235, [2] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212922
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 117223 663 Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki Tylko na miejscu 09065604
Total holds: 0

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA