Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej /
Dmowski, Przemysław
Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / Przemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie]. - Gdynia : [Uniwersytet Morski w Gdyni], 2019. - 235, [2] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212922
Herbata czarna
Jakość produktu
Statystyka matematyczna
Raport z badań
Chemia
Inżynieria i technika
663.9.017
Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / Przemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie]. - Gdynia : [Uniwersytet Morski w Gdyni], 2019. - 235, [2] stron : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.
Streszczenie w języku angielskim.
9788374212922
Herbata czarna
Jakość produktu
Statystyka matematyczna
Raport z badań
Chemia
Inżynieria i technika
663.9.017