BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : (Record no. 84890)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01452nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2005
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804095155.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.060
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.080.01
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Żywność o niskiej zawartości tłuszczu :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie chlormekwatu i mepikwatu : metoda LC-MS.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 15054:2007
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2007.03.09
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2007.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 15054:2006
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 15054:2006 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Określono metodę wysokosprawnej chromatografii cieczowej ze spektrometrią masową (LC-MS) do oznaczania regulatorów wzrostu, chlormekwatu i mepikwatu w żywności o niskiej zawartości tłuszczu, kolejno jako kationy chlormekwatu i mepikwatu. Metodę można stosować w odniesieniu do wszystkich rodzajów owoców, warzyw i produktów zbożowych. W badaniach międzylaboratoryjnych sprawdzono ją na grzybach, gruszkach, mące pszennej i puree z owoców.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy żywność
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy chlormekwat
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy mepikwat
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza żywności
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 02 - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 15054:2006 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64893
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2017
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Źródło nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 13.02.2017 KS/000/00 PN-EN 15054 PNS15033 13.02.2017 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA