BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : (Record no. 84872)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01501nam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2005
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804095128.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.080.01
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Żywność o niskiej zawartości tłuszczu :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Cz. 2,
Tytuł części/sekcji dzieła Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie z ziemią okrzemkową.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 14185-2:2007
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2007.03.09
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2007.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 14185-2:2006
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 14185-2:2006 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Określono metodę wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) do oznaczania pozostałości pestycydów N-metylokarbaminianowych w owocach i warzywach. Metodę zwalidowano w badaniach międzylaboratoryjnych dla aldikarbu, karbofuranu, furatiokarbu, metomylu, oksamylu, propoksuru i pochodnych tiodikarbu oraz metabolitów sulfonu aldikarbu i 3-hydroksy-karbofuranu w pomidorach i pomarańczach na poziomie od 0,04 mg/kg do 0,25 mg/kg.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy żywność
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy N-metylokarbaminianin
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy ziemia okrzemkowa
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 02 - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 14185-2:2006 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64893
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2017
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Źródło nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 09.02.2017 KS/000/00 PN-EN 14185-2 PNS15022 09.02.2017 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA