BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : (Record no. 76684)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01421nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2010
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803124206.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.140.20
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Artykuły żywnościowe :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 14132:2010
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2010.07.12
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2010.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 14132:2009
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 14132:2009
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy jęczmień
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy kawa palona
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza chromatograficzna
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 229 ds. Kawy, Herbaty i Kakao
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 14132:2009
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76684
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego ID
Data 2011.01.28
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 14132 PNS14377 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA