BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Edition: Zatwierdzono: 2010.07.12Other title:
  • PN-EN 14132:2010
  • Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
  • Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.140.20
Online resources: Summary: Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14132 Tylko na miejscu PNS14377
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 14132:2009

Zastępuje: PN-EN 14132:2009

Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA