BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego. - Zatwierdzono: 2010.07.12 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.


PN-EN 14132:2010
Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego

Wprowadza: EN ISO 14132:2009 Zastępuje: PN-EN 14132:2009

Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

produkty żywnościowe jęczmień kawa palona analiza chromatograficzna
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA