BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : (Record no. 73958)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01630nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2008
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803123822.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.050
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Artykuły żywnościowe :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie aflatoksyny B1 oraz sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w orzechach laskowych, orzechach ziemnych, pistacjach, figach i papryce w proszku : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 14123:2008
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2008.08.26
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2008.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 14123:2007
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 14123:2008
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Norma ma zastosowanie do oznaczania aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w orzechach laskowych, figach, pistacjach, orzechach ziemnych i papryce w proszku. Granica oznaczalności metody wynosi co najmniej 0,8 ng/g dla każdej aflatoksyny ( wartość uzyskana w badaniach wewnątrz- i międzylaboratoryjnych) w zależności od użytej aparatury.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy artykuły żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy aflatoksyny
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy orzechy
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy figi
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy pistacje
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy papryka w proszku
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda chromatografii cieczowej
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 14123:2008
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=73958
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2008.10.30
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 14123 PNS11651 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA