BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artukuły żywnościowe : (Record no. 68105)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01342nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803090909.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.020
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Artukuły żywnościowe :
Ciąg dalszy tytułu Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej kości : metoda spektroskopii ESR.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 1786
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2000.05.08
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2000.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 1786:1996
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Przedstawiono metodę wykrywania napromieniania mięsa zawierającego kości, oraz ryb zawierających ości, poddanych działaniu promieniowania jonizującego, polegającą na analizie widm elektronowego rezonansu paramagnetycznego ESR rejestrowanych w kościach.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy artykuły żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy napromieniane artykuły żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy promieniowanie jonizujące
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy analiza żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy wykrywanie obróbki radiacyjnej
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy kości
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy ości
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy spektroskopia EPR
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68105
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego irw
Data 2006.07.18
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 1786 PNS5798 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA