BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artukuły żywnościowe : Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej kości : metoda spektroskopii ESR.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Edition: Zatwierdzono: 2000.05.08Other title:
  • PN-EN 1786
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.020
Online resources: Summary: Przedstawiono metodę wykrywania napromieniania mięsa zawierającego kości, oraz ryb zawierających ości, poddanych działaniu promieniowania jonizującego, polegającą na analizie widm elektronowego rezonansu paramagnetycznego ESR rejestrowanych w kościach.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 1786 Tylko na miejscu PNS5798
Total holds: 0

Wprowadza: EN 1786:1996

Przedstawiono metodę wykrywania napromieniania mięsa zawierającego kości, oraz ryb zawierających ości, poddanych działaniu promieniowania jonizującego, polegającą na analizie widm elektronowego rezonansu paramagnetycznego ESR rejestrowanych w kościach.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA