BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce : (Record no. 67104)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01839nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2006
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804084422.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.200.10
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie poszczególnych steroli i ich całkowitej chromatografii gazowej.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 12228:2002
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie poszczególnych steroli i ich całkowitej chromatografii gazowej
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2002.05.17
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2002.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 12228:1999
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN ISO 12228:1999
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Określono metodę oznaczania zawartości i składu steroli w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych za pomocą chromatografii gazowej. Podano zasadę metody, stosowane odczynniki, aparaturę, sposób pobierania i przygotowania próbek. Opisano wykonanie oznaczania oraz sposób wyrażania wyników i sprawozdanie z badań. Norma zawiera trzy załączniki. W załączniku A (informacyjnym) podano wyniki badań międzylaboratoryjnych, łącznie z wielkościami uzyskanych powtarzalności i odtwarzalności. W załączniku B (informacyjnym) podano bibliografię. W załączniku ZA (normatywnym) podano wykaz norm powołanych w publikacjach międzynarodowych i ich odpowiedniki europejskie.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy tłuszcze roślinne
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy tłuszcze zwierzęce
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy oleje roślinne
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy oleje zwierzęce
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 92 ds. Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=67104
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2006.03.29
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN ISO 12228 PNS4797 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA