BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : (Record no. 65796)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01646nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2005
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803091628.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.080.10
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.160.20
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Artykuły żywnościowe :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 14177:2005
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2005.04.22
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 14177:2003
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 14177:2004 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Dotyczy metody oznaczania zawartości patuliny w sokach jabłkowych i przecierze jabłkowym za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). Metoda została poddana walidacji podczas oznaczania patuliny w naturalnie zanieczyszczonych próbkach oraz próbkach klarownego soku jabłkowego fortyfikowanego patuliną, próbkach mętnego soku jabłkowego i przecieru jabłkowego fortyfikowanego patuliną.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy artykuły żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy patulina
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda chromatografii cieczowej
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy sok jabłkowy
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 14177:2004 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65796
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego rk
Data 2005.08.16
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 14177 PNS3489 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA