BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zioła i przyprawy : (Record no. 63681)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01328nam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2004
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200804095001.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.220.10
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Zioła i przyprawy :
Ciąg dalszy tytułu przygotowanie zmielonej próbki do analizy.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Przygotowanie zmielonej próbki do analizy
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 2825:1999
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 1999.12.30
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: ISO 2825:1981
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Podstawą tej metody jest próbka laboratoryjna otrzymana za pomocą metody określonej w ISO 948. Zasada postępowania polega na zmieleniu próbki laboratoryjnej, uprzednio wymieszanej w celu otrzymania cząstek o wymiarach określonych w normie międzynarodowej w zależności od rodzaju ziela lub przyprawy, lub jeżeli nie określono wymiarów cząsteczek, zmielić tak, aby otrzymać cząstki o wymiarach około 1 mm.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy zioła
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy przyprawy
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej NKP nr 110 ds. Surowców i Przetworów Zielarskich
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=63681
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego irw
Data 2004.04.19
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Źródło nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 KS/000/13 PN-ISO 2825 PNS1374 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA