BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarządzanie jakością żywności : (Record no. 56504)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 02056nam a2200541 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 56504
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230103094937.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 050627s2005 pl a f |001 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2005/15213
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8320429668
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 1# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka oryginału eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2005
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 005.6
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 663/664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Luning, Pieternelleke Arianne
Daty związane z nazwą (1963- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Zarządzanie jakością żywności :
Ciąg dalszy tytułu ujęcie technologiczno-menedżerskie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Treść wyrażenia wprowadzającego Tyt. oryg.:
Tytuł Food quality management :
Ciąg dalszy tytułu a techno-managerial approach,
Numeracja zeszytu 2002.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 411, [1] s. :
Inne cechy fizyczne rys., wykr. ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyzsze
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Żywność, Jakość, Technologia.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Podręcznik akademicki.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna GHP/GMP (standard)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Zarządzanie jakością
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Zarządzanie i marketing
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Marcelis, Wilhelmus Johannes
Daty związane z nazwą (1948- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jongen, Wim M. F.
Daty związane z nazwą (1949- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Źródłowski, Zdzisław
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Tłumaczemie
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Kod określenia powiązania pbl.
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Żywność, Jakość, Technologia
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) https://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=56504
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76442 02274249 005.6 Zarządzanie jakością Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76443 02274232   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76444 02274225   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76445 02273709   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76446 02273693   Book 16.03.2021
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 83755 02361734   Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 91382 02488295   Book 07.10.2021
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA