MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
02056nam a2200541 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
56504 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20230103094937.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
050627s2005 pl a f |001 0 pol |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
PB 2005/15213 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8320429668 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 1# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka oryginału |
eng |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2005 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
005.6 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
663/664 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
637 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
614.3 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(075.8) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Luning, Pieternelleke Arianne |
Daty związane z nazwą |
(1963- ) |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Zarządzanie jakością żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
ujęcie technologiczno-menedżerskie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Treść wyrażenia wprowadzającego |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Food quality management : |
Ciąg dalszy tytułu |
a techno-managerial approach, |
Numeracja zeszytu |
2002. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2005. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
411, [1] s. : |
Inne cechy fizyczne |
rys., wykr. ; |
Rozmiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje dydaktyczne |
385 ## - ODBIORCA |
Kategoria grupowa odbiorcy |
Poziom nauczania |
Odbiorca |
Szkoły wyzsze |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
2001- |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii |
Żywność, Jakość, Technologia. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. s. 393-405. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Przeznaczenie czytelnicze |
Podręcznik akademicki. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
GHP/GMP (standard) |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Jakość żywności |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Zarządzanie jakością |
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki akademickie |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Zarządzanie i marketing |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Marcelis, Wilhelmus Johannes |
Daty związane z nazwą |
(1948- ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jongen, Wim M. F. |
Daty związane z nazwą |
(1949- ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Źródłowski, Zdzisław |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Tłumaczemie |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne |
Kod określenia powiązania |
pbl. |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł ujednolicony |
Żywność, Jakość, Technologia |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
https://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=56504 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Book |