BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie /

Luning, Pieternelleke Arianne (1963- )

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005. - 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Żywność, Jakość, Technologia. )

Tyt. oryg.:
Food quality management : a techno-managerial approach, 2002.

Bibliogr. s. 393-405. Indeks.

Podręcznik akademicki.

8320429668

PB 2005/15213


Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Jakość żywności
Zarządzanie jakością


Podręczniki akademickie


Zarządzanie i marketing

005.6 663/664 637 614.3 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA