Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie /
Luning, Pieternelleke Arianne (1963- )
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005. - 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Żywność, Jakość, Technologia. )
Tyt. oryg.:
Food quality management : a techno-managerial approach, 2002.
Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
Podręcznik akademicki.
8320429668
PB 2005/15213
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Jakość żywności
Zarządzanie jakością
Podręczniki akademickie
Zarządzanie i marketing
005.6 663/664 637 614.3 (075.8)
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005. - 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm. - (Żywność, Jakość, Technologia. )
Tyt. oryg.:
Food quality management : a techno-managerial approach, 2002.
Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
Podręcznik akademicki.
8320429668
PB 2005/15213
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Jakość żywności
Zarządzanie jakością
Podręczniki akademickie
Zarządzanie i marketing
005.6 663/664 637 614.3 (075.8)