Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / (Rekord nr 33810)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00761nam a2200229 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
pole kontrolne | bg |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 0# - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pl |
Kod języka streszczenia lub abstraktu | en |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
UKD | 663+664+637]::620.2 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 0 pol |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [Maria Krełowska-Kułas et al.]. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Kraków : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | AE, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Objętość | 64 s. : |
Inne cechy fizyczne | rys. ; |
Rozmiary | 24 cm. |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii | Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, |
ISSN | 0208-7944 ; |
Numeracja w obrębie serii | Nr 495 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Streszcz. ang. |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII | |
Informacje o bibliografii | Bibliogr. przy pracach. |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
Nazwa ogólna lub geograficzna | Żywność |
Określnik ogólny | towaroznawstwo |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | KREŁOWSKA-KUŁAS, Maria. |
710 0# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | Akademia Ekonomiczna (Kraków) |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY | |
Tytuł ujednolicony | Zeszyty Naukowe (Akademia Ekonomiczna w Krakowie) ; |
Oznaczenie tomu | Nr 495 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33810 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Książka |
Wycofany | Status egzemplarza | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Sygnatura | Kod kreskowy | Dział | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 45387 | 01367430 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Książka |