Food process engineering : (Record no. 20427)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00622nam a2200145 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
pole kontrolne | bg |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
UKD | 664 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 0 pol |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Food process engineering : |
Ciąg dalszy tytułu | Proceedings of the Second International Congress on Engineering and Food and the Eight European Food Symposium, held between 27 and 31 August at Helsinki University of Technology, Espoo 15, Finland. |
Oznaczenie części/sekcji dzieła | Vol. 2, |
Tytuł części/sekcji dzieła | Enzyme engineering in food processing / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Edit. by P. Linko [i in.]. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | London : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Applied Science Publ., |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | ]1980]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Objętość | s. VI, 316 : |
Inne cechy fizyczne | rys., tab. |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=20427 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Book |
Wycofany | Status egzemplarza | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio wypożyczono | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 28782 | 01640595 | 18.05.2017 | Book |