Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.].
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Opis: 519, [1] s. : il. ; 25 cm + 2 dyski optyczne (DVD).Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375833171
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109567 | Dostępny | 02653761 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109568 | Dostępny | 02653754 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109569 | Dostępny | 02653747 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109570 | Dostępny | 02653730 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109571 | Dostępny | 02653723 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109572 | Dostępny | 02653716 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109573 | Dostępny | 02653709 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 109574 | Dostępny | 02653693 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 100586 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02557861 | |||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 100587 | Dostępny | 02557854 | ||||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 100588 | Dostępny | 02557847 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
