BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bezpieczeństwo i jakość żywności / (Record no. 87355)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01681nam a2200505 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 87355
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20240405063545.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 181227s2016 pl a f 000 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000053140497
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2016/29332
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788301187323
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2016
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 338.439(438)
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kowalczyk, Stanisław
Daty związane z nazwą (1956- )
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Bezpieczeństwo i jakość żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stanisław Kowalczyk.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Naukowe PWN,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu copyright 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 415 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia, netografia na stronach [310]-328.
648 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TERMIN CHRONOLOGICZNY
Termin chronologiczny 2001-
648 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TERMIN CHRONOLOGICZNY
Termin chronologiczny 1801-1900
Źródło hasła lub terminu DBN
648 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - TERMIN CHRONOLOGICZNY
Termin chronologiczny 1901-2000
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Bezpieczeństwo żywności
Źródło hasła lub terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Bezpieczeństwo i wojskowość
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Naukowe PWN
Kod określenia powiązania pbl
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87355
Tekst linku Katalog online BPK
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://libra.ibuk.pl/book/162352
Tekst linku IBUK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115241 00293129 613/614 Higiena ogólna i osobista. Odżywianie Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115242 00293112   Book 27.04.2019
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA