Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego /
Diakun, Jarosław
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018. - 368 stron : ilustracje ; 25 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 357-368.
Streszczenie angielskie.
9788373654983
Zakład przetwórstwa spożywczego
Projektowanie
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)
Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego / Jarosław Diakun ; Politechnika Koszalińska. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2018. - 368 stron : ilustracje ; 25 cm.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 357-368.
Streszczenie angielskie.
9788373654983
Zakład przetwórstwa spożywczego
Projektowanie
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)