BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego / [Stanisław Tyszkiewicz redaktor naczelny].

Contributor(s): Material type: Continuing resourceContinuing resourceLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Warszawa : IPMiT. 1997-2008Description: 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISSN:
  • 0138-080X
Subject(s): Online resources: Continued by: Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 1997, T.34 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 1998, T.35/1 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2001, T.38 suplement 1,2 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2005, T.42 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2006, T.44/1 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2006, T.44/2 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2007, T.45/1 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2007, T.45/2 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2008, T.46/1 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2008, T.46/2 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01640 2008, T.46/4 Not for loan
Total holds: 0

Numeracja pierwszego zeszytu: t. 13 (1976).

Od t. 47, z. 1 (2009) wyd.: IBPRS.OTMiT.

Opis na podstawie: t. 40 (2003).

Streszcz., spis treści ang., pol.

Od t. 47, z. 1 (2009): Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego. Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA