Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Marty Mitek i Krzysztofa Leszczyńskiego.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014.Description: 345 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788375835762
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 105210 | Available | 02603674 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 105211 | Checked out | 11.01.2025 | 02603667 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 105209 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02603681 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.