Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego /
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego /
pod red. Marty Mitek i Krzysztofa Leszczyńskiego.
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014.
- 345 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
9788375835762
UWD 2014/35043
Technologia żywności
Gastronomia
Surowce roślinne
Owoce
Warzywa
Pieczywo
Napoje
Tłuszcze jadalne
Białko spożywcze
Żelatyna
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo
(07) 664
Bibliogr. przy rozdz.
9788375835762
UWD 2014/35043
Technologia żywności
Gastronomia
Surowce roślinne
Owoce
Warzywa
Pieczywo
Napoje
Tłuszcze jadalne
Białko spożywcze
Żelatyna
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo
(07) 664