BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Maszyny dla przemysłu spożywczego : osuszarki do sałaty : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.05.04Other title:
  • PN-EN 13621:2006
  • Osuszarki do sałaty
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.260
Online resources: Summary: Podano wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny dotyczące projektowania i produkcji osuszarek do sałaty z uwzględnieniem instalowania, czyszczenia, usuwania zakleszczonego produktu, załadunku, konserwacji i wycofania z eksploatacji. Osuszanie jest uzyskiwane przez wprawianie w ruch obrotowy perforowanego koszyka, w którym jast umieszczony obrabiany produkt.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 13621 Tylko na miejscu PNS7298
Total holds: 0

Wprowadza: EN 13621:2004

Zastępuje: PN-EN 13621:2005 (U)

Podano wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny dotyczące projektowania i produkcji osuszarek do sałaty z uwzględnieniem instalowania, czyszczenia, usuwania zakleszczonego produktu, załadunku, konserwacji i wycofania z eksploatacji. Osuszanie jest uzyskiwane przez wprawianie w ruch obrotowy perforowanego koszyka, w którym jast umieszczony obrabiany produkt.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA